Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sys Consulting
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program software Fenestra - tamplarie, PVC, lemn stratificat
Brand
Fenestra tamplarie, PVC, Lemn
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Programul "Fenestra 2000" este destinat producătorilor de tâmplărie PVC, aluminiu şi lemn stratificat. Poate fi utilizat de la realizarea ofertelor de preţ până la producţia ferestrelor şi uşilor termopan inclusiv comanda utilajelor.

Programul este uşor de învăţat, iar odată bine configurat poate fi utilizat şi de persoane care nu au cunoştinţe detaliate despre sisteme de profile şi producţia ferestrelor. Acest lucru face ca programul "Fenestra 2000" să fie o aplicaţie potivită nu numai pentru atelier, dar şi pentru showroom realizând ofertarea tâmplăriilor.

Programul poate fi comandat în următoarele variante:

Showroom

Este destinat realizării ofertelor de preţ pentru showroom. Preţurile materialelor şi adaosurile comerciale sunt protejate cu parolă, asigurând în acest fel siguranţa datelor.

Basic

Este destinat a fi utilizat în atelierul de producţie. Conţine toate funcţiunile versiunii Showroom, la care se adaugă cele de producţie.

Standard

Conţine toate funcţiunile variantei Basic, la care se adaugă modulul de optimizare pentru debitări. Acest modul generează o listă de debitare astfel încât pierderile să fie cât mai mici. Resturile ramase după debitare sunt reţinute şi refolosite la debitările viitoare.

Pt. mai multe detalii ne gasiti si la adresa noastra de web:

http://www.sysc.ro/2/4/program/Fenestra/

Va multumim.
Din Gura in Gura